Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Triepels, geboren te Haelen op 31 december 1916, overleden te Roermond op 17 september 1954, dochter van Petrus Hubertus Triepels en Maria Catharina Ingeveld.


Zij is getrouwd te Haelen op 6 februari 1940 met
Johannes Henricus Hubert Reijnen, koperslager en loodgieter, geboren te Horn op 24 juli 1911, overleden te Heythuysen op 21 februari 1987, begraven aldaar, zoon van Mathis Hubertus Reijnen en Maria Elisabeth Engelen.
(Hij was later gehuwd met Adriana Maria Hendrikx.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina