Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Linssen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Gertrudis aan de Kerk, dagloonster, overleden te Heel op 25 februari 1837.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, dienstknecht, dagloner en hovenier, geboren te Heel op 29 oktober 1803.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 oktober 1828 (1) met Anna Catharina Cortenbach, geboren te Zwartbroek Gemeente Weert rond 1808, dochter van Wilhelmus Cortenbach en Ida Vossen.
    Hij is getrouwd te Beegden op 4 april 1842 (2) met Johanna Puts, dienstmeid, geboren te Beegden op 22 februari 1808, dochter van Michiel Puts en Ida Ramaekers.
  • 3 : Anna Maria, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 10 maart 1814.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 31 december 1841 met Petrus Gerardus Hous, akkerman, geboren te Thorn op 27 september 1808, zoon van Christiaan Antoon Hous en Elisabeth Parren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina