Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Rutgerus Thuijls.


Hij was gehuwd met
Margaretha Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonetta, spinster, geboren te Heythuysen rond 1748, overleden aldaar op 11 december 1824.
    Zij was gehuwd met Arnoldus Peters.
  • 2 : Joannes, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 25 december 1751, overleden aldaar op 26 mei 1823.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 april 1774 voor de kerk (1) met Joanna Maria Houtmortels, overleden te Heythuysen op 3 mei 1786.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 maart 1788 voor de kerk (2) met Catharina Jetten, gedoopt te Roggel op 27 augustus 1749, overleden te Oirlo op 4 april 1837, dochter van Johannes Jutten en Anna van Kamp.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina