Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Elizabeth Prinsen.


Zij was gehuwd met
Peter Stroekxs, geboren te Suhlendorf (D) rond 1768, overleden te Heythuysen op 2 april 1836, zoon van Jan Stroux en Anna Maria Struiken.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Marie Catherine, huishoudster, geboren te Heythuysen op 30 december 1818.
    Zij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 17 februari 1855 (1) met Jacobus Puts, landbouwer, geboren te Posterholt op 21 december 1819, zoon van Henricus Puts en Mechtildis Timmermans.
    (Hij was weduwnaar van Maria Ida Bongers, overleden te Sint Odiliënberg op 18 september 1854.)
    Zij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 17 april 1868 (2) met Henricus Schreuders, kleermaker, geboren te Maasbracht op 24 maart 1823, zoon van Peter Schreuders en Anna Maria Beckers.
    (Hij was weduwnaar van Odilia Fieten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina