Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hendricus Görtz, landbouwer, geboren te Amern (D) rond 1854, overleden te Grathem op 18 april 1916, zoon van Johannes Görtz en Mechtilda Beckers.


Hij was gehuwd (1) met
Elisabeth Wulms, geboren te Maasniel rond 1852, overleden te Horn op 18 mei 1907, dochter van Hermanus Wulms en Wilhelmina Theelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina, geboren te Maasniel op 30 oktober 1881, overleden te Horn op 8 maart 1942, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Horn op 19 oktober 1903 met Theodorus Zusterzeel, landbouwer, geboren te Melick-Herkenbosch op 24 april 1879, wonende te Horn, overleden op 30 oktober 1960, begraven te Horn, zoon van Jan Zusterzeel en Anna Maria Janssen.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina