Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Christina Dirkx.


Zij was gehuwd met
Gerardus Moonen.

Uit dit huwelijk:
 • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 31 oktober 1910.
 • 3 : Hendrina, geboren te Grathem op 28 oktober 1911.
  Zij is getrouwd te Veldhoven op 30 juli 1937 met Hubertus van Gestel, geboren te Zeelst-Veldhoven op 5 januari 1909, zoon van Petrus van Gestel en Geerdina van den Berk.
 • 4 : Maria Theresia, geboren te Grathem op 13 maart 1914.
  Zij is getrouwd te Veldhoven op 10 november 1939 met Joannes Henricus Dillen, geboren te Veldhoven rond 1913, zoon van Hubertus Dillen en Johanna Maria Jacobs.
 • 5 : Josephina, geboren te Grathem op 25 oktober 1915.
  Zij is getrouwd te Veldhoven op 28 augustus 1936 met Franciscus Cornelius Henricus Oosterbosch, geboren te Zeelst-Veldhoven op 28 oktober 1910, zoon van Franciscus Laurentius Oosterbosch en Theodora Donkers.
 • 6 : Gertrudis, geboren te Grathem op 18 maart 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina