Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christine Dilckraet, afkomstig uit Jülich, overleden te Grathem op 17 december 1789.


Zij is getrouwd te Grathem op 22 november 1772 voor de kerk met
Protasius Verbruggen, landbouwer, geboren rond 1750, overleden te Grathem op 12 februari 1838.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 15 februari 1790 voor de kerk met Anna Sophia Huiskens, landbouwster, geboren rond 1760, overleden te Grathem op 19 december 1836, dochter van Goedfridus Huijskens en Angelina Abrahams.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina