Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Engelbertus Tonneijck, leerlooier, geboren te Grathem op 25 maart 1802, overleden te Sint Oedenrode op 14 december 1883, zoon van Pieter Tonneijck en Anna Catharina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Gestel en Blaarthem op 23 mei 1829 met
Maria Helena Marinas, geboren te Eindhoven op 31 oktober 1805, overleden te Gestel en Blaarthem op 31 oktober 1877, dochter van Gerardus Marinas en Allegonda van Samang.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina