Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Coolen, landbouwer, geboren te Grathem op 20 november 1831, overleden te Molenbeersel op 27 juni 1879, zoon van Joannes Baptista Coolen en Elisabeth Verstappen.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 23 november 1876 met
Maria Catharina Driessens, geboren te Hunsel-Beersel op 27 mei 1841, overleden te Molenbeersel op 25 augustus 1902, dochter van Ange Mathieu Dreessens en Jeanne Marie Limerkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina