Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Baets, geboren te Ittervoort-Oler op 10 januari 1800, overleden te 's-Hertogenbosch op 23 augustus 1883, dochter van Caspar Baets en Petronella van Hout.


Zij is getrouwd te Grathem op 19 januari 1827 met
Lodewijk Steijvers, landbouwer en opperman, geboren te Maaseik (B) op 13 juli 1799, overleden te Rotterdam op 22 januari 1838, zoon van Mathijs Steijvers en Gertrudis van Thoor.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, dienstbode, geboren te Grathem op 5 december 1826, overleden te Rotterdam op 23 januari 1873.
    Zij is getrouwd te Rotterdam op 8 oktober 1851 met Henricus Keizer, molenaarsknecht, geboren te Schiedam op 22 januari 1822, overleden te Rotterdam op 13 juni 1900, zoon van Bernardus Keizer en Anna Christina Rohling.
    (Hij was weduwnaar van Margaretha van Dijk, overleden te Rotterdam op 15 augustus 1850.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina