Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Adriana Verhagen, geboren te Heeze rond 1776, overleden te Nederweert op 12 september 1830, dochter van Wilhelmus Verhaegen en Joanna Maria Deelen.


Zij was gehuwd met
Hubertus Herings, landbouwer, geboren te Heeze rond 1765, overleden te Nederweert op 16 januari 1849, zoon van Wilhelmus Herings en Joanna Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina, landbouwster, geboren te Heeze op 23 juli 1800, overleden te Nederweert op 15 februari 1857.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 19 februari 1827 met Theodorus Kusters, landbouwersknecht, geboren te Lierop op 17 augustus 1800, overleden te Nederweert op 27 juli 1851, zoon van Judocus Keusters en Helena Janse.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina