Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mechtildis Donders, geboren te Ittervoort op 29 september 1773, dochter van Pierre Donders en Catharina Meijers.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 30 april 1801 met
Peter Meekels, landbouwer, geboren te Thorn op 14 november 1772, zoon van Martin Meekels en Anne Koolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henri, geboren te Ittervoort op 3 april 1802.
  • 2 : Anna Catharina, dienstmeid, geboren te Thorn rond 1805.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 24 mei 1825 met Hermanus Brouwers, landbouwer, geboren te Heel op 1 september 1802, zoon van Mathias Brouwers en Anna Maria Meddens.
    (Hij is later getrouwd te Beegden op 26 mei 1849 met Petronella Franssen, landbouwster, geboren te Beegden op 15 maart 1800, dochter van Matthijs Franssen en Margaretha Leblang. (Zij is eerder getrouwd te Beegden op 8 juni 1841 met Joannes Arnoldus Adams, landbouwer, geboren te Heel op 16 april 1805, zoon van Arnoldus Adams en Petronella Verstappen.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina