Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Herings, geboren te Grathem op 5 juni 1856, overleden te Helden op 30 mei 1886, dochter van Wilhelmus Herings en Joanna Elisabeth Midden.


Zij is getrouwd te Helden op 5 april 1875 met
Lodewijk Kuijpers, arbeider en landbouwer, geboren te Meijel op 4 februari 1849, zoon van Joannes Kuijpers en Elisabeth Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Helden rond 1879.
    Zij is getrouwd te Helden op 14 april 1902 met Johannes van Maris, landbouwer, geboren te Helden rond 1877, zoon van Mathijs van Maris en Petronella Gielen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina