Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anne Marie Huijskens, dienstmeid, geboren te Grathem op 10 februari 1817, dochter van Jan Godefridus Huijskens en Maria Vissers.


Zij is getrouwd te Grathem op 22 oktober 1849 met
Hermanus Leenders, dienstknecht en dagloner, geboren te Kessenich (B) op 21 december 1816, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 maart 1872, zoon van Joannes Leenders en Joanna Straetmans.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 14 april 1860 met Joanna Maria van de Port, naaister, geboren te Hunsel op 21 juli 1826, wonende te Grathem, overleden aldaar op 28 oktober 1888, dochter van Henri van de Poort en Jeanne Marie Smeets.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, dienstmeid, geboren te Grathem op 1 augustus 1850.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 10 mei 1871 met Johannes Hubertus Cox, landbouwer, geboren te Maasniel op 4 juni 1842, zoon van Johanna Cox.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina