Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Hommen.


Zij was gehuwd met
Willem Danissen, linnenwever, geboren te Elmpt (D) op 30 oktober 1770, overleden te Heythuysen op 14 oktober 1837, zoon van Leonardus Danissen en Joanna Heijnen.
(Hij was later gehuwd met Anna Maria Vecar. Hij is later getrouwd te Heythuysen op 22 februari 1819 met Anne Marie de Lauw, landbouwster en dagloonster, geboren te Deurne op 4 september 1773, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 19 maart 1825, dochter van Pierre Willibrode de Lauw en Maria Jacoba Manders. (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 31 oktober 1810 met Theodorus Claessen, landbouwer, geboren te Baexem op 8 januari 1752, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 april 1816, zoon van Carolus Claessen en Antonia Klompen. (Hij is eerder getrouwd te Roggel op 25 november 1781 voor de kerk met Gertrudis op 't Root, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 21 februari 1750, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 april 1808, dochter van Matheus op 't Root en Agnes Janssen.)) Hij is later getrouwd te Heythuysen op 26 augustus 1825 met Joanna Barbara Verstappen, landbouwster, geboren te Nederweert, gedoopt te Leveroij op 29 maart 1791, overleden te Heythuysen op 30 maart 1854, dochter van Henricus Verstappen en Christina Mans.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina