Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina Domitraene, landbouwster, geboren te Heel op 29 januari 1787, dochter van Hubert Domitraene en Anne Storms.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 april 1815 met
Christiaan Houtackers, timmerman en landbouwer, geboren te Heel op 10 februari 1783, zoon van Gerard Houtackers en Helene Cuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hubertus Conrardus, timmerman, geboren te Heel en Panheel op 13 oktober 1821.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 juni 1857 met Joanna Catharina Hamaekers, geboren te Heel en Panheel op 1 februari 1832, dochter van Henricus Matheus Hamakers en Elisabeth Verlinden.
    (Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 10 juli 1865 met Mathijs Veggelers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1842, zoon van Theodorus Veggelaers en Anna Catharina Schreurs.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina