Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Baptiste Gabriëel.


Hij was gehuwd met
Berlindis Dierickx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Charles Louis, kramer, geboren te St Denijs Boucle (B) op 29 maart 1822, wonende te Grathem, overleden aldaar op 14 maart 1870.
    Hij was gehuwd (1) met Isabella Gillis, geboren te Willebroek op 31 augustus 1833, overleden te Roermond op 29 oktober 1856, dochter van Guilielmus Gillis en Petronella Josepha Stevens.
    Hij is getrouwd te Grathem op 21 januari 1861 (2) met Joanna van Goor, geboren te Grathem op 5 juli 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 april 1883, dochter van Mathijs van Goor en Aldegonda Konings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina