Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Franciscus Dencken, schrijnwerker, geboren te Wessem rond 1806.


Hij is getrouwd te Grathem op 10 mei 1838 met
Marie Elisabeth Hermans, landbouwster, geboren te Grathem op 2 maart 1818, overleden te Thorn op 13 juni 1847, dochter van Mathijs Hermans en Maria Catharina Leters.
(Zij is later getrouwd te Wessem op 7 januari 1846 met Simon Scheijvens, landbouwer, geboren te Heel op 1 januari 1809, zoon van Reijnier Scheijven en Joanna Verheijden. (Hij was weduwnaar van Maria Elisabeth Keuten.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina