Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Daniel Hubertus Verbruggen, dienstknecht, geboren te Grathem op 9 oktober 1836, zoon van Guillaume Verbruggen en Maria Catharina Goertz.


Hij is getrouwd te Maasniel op 29 januari 1863 met
Maria Simons, dienstmeid, geboren te Maasniel op 29 augustus 1838, dochter van Gerardus Simons en Anna Margaretha Beeren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, geboren te Grathem op 8 april 1864, overleden aldaar op 21 september 1864.
  • 2 : Margaretha Catharina, geboren te Grathem op 14 mei 1865, overleden te Roermond op 6 juli 1938.
    Zij was gehuwd met Leonard Hubert Simons, geboren te Swalmen op 22 november 1861, overleden te Ubach over Worms op 6 mei 1931, zoon van Johann Peter Simons en Anna Catharina Bemong.
  • 3 : Anna Maria Catharina, geboren te Grathem op 7 oktober 1866, overleden aldaar op 27 september 1867.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina