Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Antonius van Haaren, geboren te Meegen rond 1800, overleden te Nederweert op 8 maart 1853, zoon van Franciscus van Haaren en Geertrudis van der Mazen.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Vogelstruis, geboren te Nederweert rond 1812, overleden aldaar op 26 juni 1890, dochter van Adriaan Vogelstruijs en Hendrina Turken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus, wever, geboren te Nederweert op 21 december 1847, overleden te Weert op 30 juli 1933.
    Hij is getrouwd te Grathem op 26 april 1878 met Wilhelmina Basten, dienstmeid, geboren te Meijel op 23 maart 1850, overleden te Nederweert op 14 oktober 1881, dochter van Guilaume Basten en Petronille Janssen.
  • 2 : Hendrina, geboren te Nederweert op 9 maart 1851, overleden aldaar op 18 maart 1857.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina