Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Barbara Hubertina Cleutjens, landbouwster, geboren te Hunsel op 1 juli 1889, overleden te Horn op 23 mei 1971, begraven te Roggel, dochter van Peter Mathijs Hubertus Cleutjens en Anna Margareta Hubertina Vaassen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 4 mei 1917 met
Christiaan Hubertus Wijers, geboren te Heythuysen op 25 december 1884, overleden te Roggel op 29 maart 1964, begraven aldaar, zoon van Engelbert Wijers en Anna Maria Frenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Catharina, geboren te Nederweert rond maart 1929, overleden aldaar op 16 april 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina