Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Vrinssen, geboren te Kessenich (B) op 30 oktober 1814, overleden te Molenbeersel op 30 augustus 1878, dochter van Servaas Vrinssen en Gertrudis Baents.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 15 april 1852 met
Thomas Lenaers, landbouwer, geboren te Stramproy op 26 maart 1808, overleden te Molenbeersel op 22 juni 1889, zoon van Mathijs Lenaers en Joanna Stals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbertus, knecht en landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 26 augustus 1854, overleden te Weert op 18 maart 1942.
    Hij is getrouwd te Grathem op 17 april 1885 met Anna Maria Aldegonda Roose, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem op 29 januari 1859, overleden te Weert op 2 maart 1941, dochter van Jacobus Roose en Petronella Coolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina