Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Hubertina Nijssen, geboren te Wessem op 23 februari 1883, wonende te Grathem, overleden aldaar op 27 januari 1947, dochter van Joannes Hubertus Nijssen en Maria Helena Koninckx.


Zij was gehuwd (1) met
Theodorus Kneepkens.

Zij is getrouwd te Weert op 4 februari 1925 (2) met
Peter Mathias Schroën, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 1 november 1878, overleden te Kelpen op 18 augustus 1972, zoon van Lambertus Schroen en Anna Catharina Konix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Johannes Mathias, geboren te Grathem op 18 juli 1926, overleden te Roggel op 21 maart 1994, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina