Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martha Hoogendorp, geboren te Alkemade op 18 december 1881, overleden te Baexem op 19 januari 1929, dochter van Leonardus Hoogendorp en Maria Naderman.


Zij is getrouwd te Horst op 10 mei 1907 met
Marinus Voets, telegrafist, geboren te Nuland op 10 april 1879, overleden te Egmond aan Zee op 23 december 1957.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Nicolaas Theodorus, adjudant Rijkspolite, geboren te Horst-America op 12 november 1911, overleden te Deurne op 30 januari 1980.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 3 oktober 1938 met Maria Catharina Ronckers, geboren te Baexem op 25 juni 1909, overleden te Deurne op 3 december 1965, dochter van Peter Hubertus Ronckers en Angelina Cramers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina