Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus Roosen, landbouwer, geboren te Grathem op 26 november 1885, overleden te Weert (Z) op 1 december 1978, begraven te Weert-Keent op 5 december 1978, zoon van Wilhelmus Hubertus Roosen en Maria Helena Hendrikx.


Hij is getrouwd te Weert op 15 mei 1924 met
Gertruda Hubertina Mattissen, geboren te Weert op 7 september 1886, dochter van Petrus Joannes Mattissen en Anna Maria van de Kraan.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina