Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joseph Hubertus Janssen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 11 juni 1851, overleden te Beegden op 17 november 1913, zoon van Peter Gerardus Janssen en Anne Marie Koninckx.


Hij is getrouwd te Beegden op 13 juni 1878 met
Maria Catharina Vossen, geboren te Beegden op 14 oktober 1842, dochter van Henricus Vossen en Helena Leeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard Hendrik Hubert, landbouwer, geboren te Beegden rond 1884.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 april 1909 met Anna Maria van Geneijgen, geboren te Heel en Panheel rond 1887, dochter van Mathis Hubert van Geneijgen en Catharina Agnes de Vrees.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina