Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Mathiss Raemaeckers, landbouwer, geboren te Grathem op 14 september 1800, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 december 1853, zoon van Godefridus Ludovicus Raemaekers en Maria Heudts.


Hij is getrouwd te Grathem op 29 januari 1839 met
Marie Helene Bosmans, landbouwster, geboren te Hunsel op 19 oktober 1812, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 juni 1881, dochter van Thomas Bosmans en Anna Dreessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus Lodovicus, geboren te Grathem op 3 januari 1840, overleden aldaar op 15 februari 1892.
  • 5 : Doodgeboren kind, geboren te Grathem op 25 juli 1850.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina