Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Heuters, landbouwer en dienstbode, geboren te Herten op 13 februari 1815, overleden te Grathem op 14 maart 1897, zoon van Pieter Heuters en Anna Ruijten.


Hij is getrouwd te Thorn op 13 juli 1850 met
Anna Gertrudis Lales, geboren te Thorn op 27 juli 1816, dochter van Jan Mathias Lales en Anna Mechtildis Vissers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Thorn op 22 augustus 1850, overleden te Lobberich (D) op 20 november 1921.
    Zij is getrouwd te Lobberich (D) op 22 april 1876 met Wilhelmus Hubertus Moonen, geboren te Neeritter op 3 augustus 1842, overleden te Lobberich (D) op 7 juni 1929, zoon van Henricus Moonen en Joanna Maria Kupers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina