Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Mechtildis Geurts, winkelierster, geboren te Wessem op 22 maart 1861, wonende te Grathem, overleden aldaar op 20 maart 1921, dochter van Joannes Geurts en Margaretha Bernardina Nijssen.


Zij is getrouwd te Grathem op 7 april 1899 met
Joseph Hubertus Verstappen, landbouwer, geboren te Grathem op 26 september 1863, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 september 1935, zoon van Pieter Mathijs Verstappen en Maria Christina Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathias Antonius Hubertus, gevonden te Grathem op 18 december 1901, overleden te Wessem op 6 april 1986, gecremeerd te Geleen.
    Hij is getrouwd te Thorn op 19 juni 1928 met Maria Louisa Antonetta Leijendeckers, geboren te Thorn op 25 september 1907, overleden aldaar op 17 september 2002, dochter van Joannes Leijendeckers en Hendrika Hubertina Catharina Parren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina