Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathias Hubertus Corsten, landbouwer, geboren te Grathem op 14 oktober 1903, wonende aldaar, overleden op 18 juli 1980, begraven te Oler, zoon van Joannes Hubertus Corsten en Petronella Hubertina Verkoulen.


Hij is getrouwd te Grathem op 2 mei 1930 met
Maria Gertrudis Brouwers, geboren te Roggel op 14 juni 1903, overleden te Heythuysen op 1 juni 1983, begraven te Kelpen-Oler op 4 juni 1983, dochter van Peter Mathijs Brouwers en Gertrudis Hubertina Ramaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Maria, geboren te Grathem rond 1931, wonende aldaar, overleden op 5 december 2005, begraven te Meijel op 9 december 2005.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina