Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Joannes Hubertus Jochems, bierbrouwersgezel, geboren te Linne op 15 april 1875, overleden te Maastricht op 27 februari 1939, zoon van Ruthgeris Gerardus Jochems en Wilhelmina Bosch.


Hij is getrouwd te Grathem op 30 juli 1906 met
Maria Elisabeth Hermans, geboren te Grathem op 20 mei 1873, overleden te Maastricht op 4 juli 1940, dochter van Pieter Antonius Hermans en Mechtildis Vissers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina