Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonia Mathilde Gertruda Verkoulen, geboren te Grathem op 1 maart 1915, overleden op 21 februari 2000, begraven te Oler, dochter van Theodorus Verkoulen en Anna Maria van Tongerloo.


Zij is getrouwd te Grathem op 23 mei 1941 met
Leonardus Hubertus Smolenaars, slager, geboren te Hunsel op 27 maart 1911, overleden op 8 november 1976, begraven te Oler, zoon van Franciscus Hubertus Smolenaars en Maria Hubertina Verlaak.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina