Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Johannes Cornelis van Ganzewinkel, geboren te Grathem op 29 oktober 1895, overleden te Horn (V) op 24 september 1980, begraven te Leveroy op 27 september 1980, zoon van Godefridus van Gansewinkel en Joanna Elisabeth Peerlings.


Hij is getrouwd te Kessel op 9 april 1931 met
Wilhelmina Andrea Maria Engelen, dienstmeid, geboren te Kessel op 15 mei 1904, overleden op 13 oktober 1992, begraven te Leveroy, dochter van Joseph Engelen en Maria Catharina Beeks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus Maria, geboren te Nederweert rond februari 1938, overleden aldaar op 20 mei 1938.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina