Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Maria Margaretha van Geleuken, geboren te Grathem op 4 maart 1916, overleden te Tilburg op 21 december 1986, dochter van Josephus Joannes Hubertus van Geleuken en Urina Hubertina Dalemans.


Zij is getrouwd te Grathem op 10 juli 1940 met
Johannes Mathis Beurskens, geboren te Crefeld (D) op 18 april 1914, overleden te Tilburg op 2 januari 1975, zoon van Mathis Hubertus Beurskens en Johanna Hubertina Maria Hohenwalt.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina