Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Helena Daemen, geboren te Grathem op 29 juli 1915, overleden te Roermond (Z) op 29 oktober 1989, begraven te Heythuysen, dochter van Wilhelmus Jacobus Daemen en Helena Hubertina Nijs.


Zij was gehuwd met
Theodorus Leonardus Johannes Hanssen, geboren te Heythuysen op 10 februari 1916, overleden te Roermond op 12 november 1974, begraven te Heythuysen, zoon van Gerardus Hanssen en Petronella Brummans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Wilhelmus Jacobus, geboren te Weert rond 1 december 1948, overleden aldaar op 2 december 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina