Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marijnus Arent Melissant, postbode, geboren te Roermond op 13 februari 1850, overleden te Grathem op 7 september 1927, zoon van Marijnus Melissant en Joanna Geertrui Everaerts.


Hij is getrouwd te Thorn op 4 juni 1877 met
Anna Maria Magdalena Joosten, geboren te Thorn op 22 juli 1850, overleden te Grathem op 27 augustus 1929, dochter van Jan Christiaan Joosten en Antonetta Schaeken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, geboren te Thorn op 21 januari 1882, overleden aldaar op 8 april 1954, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Thorn in augustus 1905 met Peter Hubert Geurts, landbouwer en kleermaker, geboren te Thorn op 23 juni 1881, overleden aldaar op 17 april 1962, begraven aldaar, zoon van Michael Geurts en Maria Hubertina Dymphna Parren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina