Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Corneille Schaekens, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 2 januari 1775, overleden te Hunsel op 8 januari 1813, zoon van Mathieu Schakers en Gertrude Teunis.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 16 januari 1808 met
Marie Sendtjens, dienstmaagd, geboren te Ittervoort op 30 november 1774, overleden te Neeritter op 5 augustus 1828, dochter van Jacques Sentiens en Jeanne Reijven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, dienstmeid, geboren te Hunsel op 4 december 1809.
    Zij is getrouwd te Kessenich op 4 mei 1835 met Philippe Jacob van de Bosch, bouwknecht, geboren te Beek (B) op 1 mei 1804, overleden te Weert op 16 november 1888, zoon van Peter Jan van de Bosch en Joanna Catharina Haex.
  • 2 : Marie Catherine, geboren te Hunsel op 16 oktober 1812, overleden aldaar op 28 oktober 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina