Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Catherine Dronkour, landbouwster, geboren te Elen (B) op 2 november 1745, overleden te Neeritter op 23 januari 1809.


Zij is getrouwd te Neeritter op 25 april 1769 voor de kerk (1) met
Petrus Verschueren, gedoopt te Neeritter op 31 oktober 1742, overleden aldaar op 14 november 1784, zoon van Servatius Verschuren en Maria Stemkens.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Neeritter op 11 april 1785 voor de kerk (2) met
Jean Seevers, landbouwer, geboren op 24 augustus 1738, overleden te Neeritter op 24 juni 1806, zoon van Theodore Seeven en Marie Salden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina