Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Tilmans, landbouwster, geboren rond 1763, overleden te Hunsel op 10 september 1830, dochter van Mathieu Tilmans en Marie Coolen.


Zij was gehuwd met
Hermanus Hermans, landbouwer, geboren rond 1760, overleden te Hunsel op 18 september 1830, zoon van Jan Hermans en Margareta van Deur.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anne Marguerite, geboren te Hunsel rond 1791.
  • 4 : Peter Mathijs, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 maart 1799, overleden aldaar op 13 december 1878.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina