Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonius Baents, geboren te Neeritter op 30 maart 1814, zoon van Lambert Baents en Catharine Arets.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 31 december 1852 met
Anna Catharina van Happen, geboren te Heeze op 25 mei 1806, dochter van Joannes van Happen en Elisabeth Bakermans.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 20 april 1843 met Christianus Verwijlen, landbouwer, geboren te Neeritter op 25 december 1790, overleden te Molenbeersel op 11 augustus 1850, zoon van Joannes Verwijlen en Joanna Christis.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina