Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Neijens, naaister, geboren te Neeritter op 27 december 1821, dochter van Martinus Neijens en Maria Gertrudis Konincks.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 juni 1872 met
Hermanus Hemels, houtzager, geboren te Heel en Panheel op 25 maart 1815, zoon van Peter Hemels en Sophia Schaeken.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 15 april 1844 met Petronella op 't Velt, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 9 maart 1817, dochter van Mathijs op het Velt en Joanna Veugen. Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 11 juni 1858 met zijn schoonzus Anna Gertrudis op 't Veld, naaister, geboren te Heel en Panheel op 27 december 1808, dochter van Mathijs op het Velt en Joanna Veugen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina