Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Neijens, landbouwersknecht, geboren te Neeritter op 16 november 1815, overleden te 's-Hertogenbosch op 6 september 1891, zoon van Martinus Neijens en Maria Gertrudis Konincks.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 6 november 1846 met
Margaretha Cuijpers, geboren te Heel en Panheel op 10 mei 1812, overleden aldaar op 12 mei 1891, dochter van Hendrik Cuijpers en Beatrix Louisa Pulings.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina