Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacomina Cupers.


Zij was gehuwd met
Petrus Verlaek, landbouwer, geboren rond 1761.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu, dragonder 2de Cie 2de Escadron 12 Reg., geboren op 26 juli 1787, overleden te Munster op 20 juni 1811.
  • 4 : Hermanus, timmerman, geboren te Ittervoort-Santfort op 2 januari 1806, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 20 september 1858.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 3 oktober 1845 met Jeanne Pleunis, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 17 november 1810, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 17 maart 1868, dochter van Leonard Pleunis en Maria Catharina Cuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina