Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Frans Michiel Greijn, hoefsmid, geboren te Neeritter op 11 april 1854, overleden aldaar op 23 december 1912, zoon van Franciscus Adolf Greijn en Catharina Elisabeth van de Voort.


Hij is getrouwd te Neeritter op 31 augustus 1891 met
Joanna Geertrui Geelen, landbouwster, geboren te Weert op 16 februari 1859, overleden te Wijlre op 8 december 1947, dochter van Henri Geelen en Joanna Maria Nies.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina