Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Straetjens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 9 februari 1856, zoon van Joseph Straetjens en Elizabeth Kusters.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 augustus 1881 met
Maria Catharina De Renette, geboren te Heel en Panheel op 13 december 1849, dochter van Gerard de Renet en Barbe Koonincks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Odilia, geboren te Hunsel op 13 maart 1887, overleden te Neeritter op 26 december 1895.
  • 2 : Gertrudis, geboren te Hunsel op 22 september 1888, overleden aldaar op 21 april 1890.
  • 4 : Mathijs, geboren te Neeritter op 15 juli 1894, overleden aldaar op 25 februari 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina