Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Mathijssen.


Hij was gehuwd met
Getrudis Souts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathias, rentenier, geboren te Weert op 18 januari 1775, overleden te Hunsel op 24 april 1854.
    Hij was gehuwd (1) met Joanna Margerita Princen, overleden te Weert op 15 maart 1811.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 17 februari 1852 (2) met Jeanne Peeters, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 2 december 1805, overleden te Hunsel op 7 mei 1864, dochter van Hendrik Peeters en Marie Elisabeth Geelen.
  • 2 : Jacques, bakker, geboren te Weert op 8 juni 1777.
    Hij was gehuwd (1) met Jeanne Elisabeth Hendrikx.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 11 juni 1812 (2) met Mathie Roobers, geboren te Nederweert op 17 februari 1778, dochter van Mathieu Roobers en Jeanne Tulmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina