Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Snijkers, naaister, geboren te Neeritter op 1 oktober 1827, overleden aldaar op 27 februari 1861, dochter van Jacobus Snijkers en Maria Cornile Aen de Kerck.


Zij is getrouwd te Neeritter op 12 april 1860 met
Nicolaas Franssen, kleermaker, geboren te Neeritter op 6 december 1825, overleden te Neeroeteren op 29 augustus 1894, zoon van René Franssen en Helene Vrensen.
(Hij is later getrouwd te Kinrooi op 30 mei 1861 met Maria Helena Smeets, naaister, geboren te Kessenich op 1 maart 1832, overleden te Hunsel op 22 maart 1892, dochter van Mathijs Smeets en Elisabeth Hilven.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina