Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hilven, dienstknecht, geboren te Kessenich (B) op 2 april 1806, overleden te Ophoven (B) op 10 november 1871, zoon van Joannes Hilven en Catharina Penders.


Hij was gehuwd (1) met
Elisabeth Kerkhofs, overleden te Kessenich (B) op 8 augustus 1831.

Hij is getrouwd te Neeritter op 4 februari 1835 (2) met
Maria Barbara Dirckx, linnennaaister, geboren te Neeritter, gedoopt op 26 mei 1787, overleden te Neeritter op 7 oktober 1835, dochter van Jean Dirckx en Helene Aen de Kerk.

Hij is getrouwd te Ophoven op 30 oktober 1839 (3) met
Joanna Catharina Mobax, geboren te Neeroeteren op 27 april 1801, overleden te Ophoven op 12 juli 1880.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina