Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena Muijsers, dienstmeid, geboren te Stramproy op 13 oktober 1820, overleden te Nederweert op 21 maart 1870, dochter van Theodoor Muijsers en Johanna Catharina Windelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 26 april 1852 met
Arnoldus Hubertus van Hunsel, landbouwer, geboren te Nederweert op 30 oktober 1827, zoon van Adrianus van Hunsel en Marie Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Theodorus, geboren te Nederweert op 13 juli 1853.
  • 2 : Hendrik Hubert, geboren te Nederweert op 26 februari 1856.
  • 3 : Peter Hubertus, geboren te Nederweert op 8 januari 1858.
  • 4 : Maria Catharina, geboren te Nederweert op 29 november 1862.
  • 5 : Anna Maria, geboren te Nederweert op 13 januari 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina