Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Catherine Dieben, dienstmeid, geboren te Hunsel op 25 november 1801, overleden aldaar op 13 november 1882, dochter van Gerard Dieben en Maria Gertrudis Hendriks.


Zij is getrouwd te Hunsel op 11 mei 1854 met
Henricus Tulkens, dagloner en landbouwer, geboren te Hunsel op 17 mei 1794, overleden aldaar op 3 augustus 1864, zoon van Joannes Tulkens en Elisabeth Erens.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 16 april 1819 met Joanna Mingers, geboren te Neeritter op 26 november 1791, overleden te Hunsel op 8 maart 1849, dochter van Gerard Mingaars en Anna Catharina Brenkers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina