Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathilde Scheijven, dienstmeid, geboren te Ittervoort-Ell op 17 januari 1785, overleden te Hunsel op 26 april 1822, dochter van Peter Schijven en Margaretha Geradts.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 29 mei 1817 met
Arnold Vleeshouwers, dagloner en landbouwer, geboren te Hunsel op 11 oktober 1776, overleden aldaar op 29 oktober 1839, zoon van Lambert Vleeshouwers en Marie Halermans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus, dienstbode en landbouwer, geboren te Hunsel op 3 december 1821.
    Hij is getrouwd te Thorn op 16 april 1849 met Catharina Elisabeth Keijerts, dienstmeid, geboren te Thorn op 29 december 1821, dochter van Godefridus Keijerts en Gertrudis Meuwissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina